A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Grace Kelly unokája álomszép menyasszonyi ruhában ment férjhez

A monacói és hannoveri hercegnő gyönyörű volt a nagy napon, akárcsak néhai nagymamája.
A hétvégén lezajlott az esküvő, amire bizonyára sokan fogadtak volna, hogy végül lefújása kerül. Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi csak kimondta az igent vőlegényének, a film producer Dimitri Rassamnak – számolt be róla a Harper’s Bazaar.


„Teljesen inkompatibilisek” – nyilatkozta egy ismerős, így a szakítás mellett döntött a monacói és hannoveri hercegnő és párja. Januárban így számoltak be szétválásukról a lapok. De mint tudjuk, az ellentétek vonzzák egymást, ráadásul a párnak van egy hét hónapos kisfia, Balthazar, ami szintén megkönnyíthette a döntést.

Charlotte nem hozott szégyent divatikon nagymamájára, hiszen egy igazán lenyűgöző Chanel kreációban mondta ki az igent, melyet később egy masnikkal díszített Saint Laurent minire cserélt. Előbbit egy különleges családi ékszer tett tökéletessé, mellyel az ara Grace Kelly előtt tisztelgett, a Cartier gyémánt nyakéket ugyanis nagymamája kapta nászajándékba 1956-ban, amikor kimondta az igent III. Rainier monacói hercegnek.


A monacói Hercegi palotában tartott menyegzőn az ifjú pár kisfia, és előző kapcsolataikból született egy-egy gyermekük is részt vett, a fogadást pedig a Monte Carlo Beach Hotelben rendezték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések