Hirdessen itt

Budaházy György: Trianon tanulsága

Budaházy közleménye a gyásznapon.
Kedves hazafiak és honleányok!

Trianon 99. évfordulóján szeretném eme gyászos esemény kapcsán a saját magam által megfogalmazott tanulságot átadni.

Amikor jön a baj, a veszedelem, soha nem szabad előle elbújni, elmenekülni, hanem teljes erővel szembe kell szállni vele, és minden áron meg kell akadályozni, hogy bekövetkezzen!

Ez Trianon tanulsága a magyarság számára. Utólag visszacsinálni valamit mindig sokkal nehezebb. Ez persze nem jelenti azt, hogy lehetetlen, sőt, de rengeteg szenvedéstől és kártól meg tudtuk volna óvni magunkat, ha Horthyék egy kicsit előbb ébrednek, letartóztatják a gazember Károlyit, átveszik a hatalmat, összerántják a katonaságot, és kiverik a semmirekellő betolakodókat mindjárt az elején.

Ez legyen tanulság a jövőre nézve is mindörökre! Ezért kell az afrikai meg ázsiai idegenek beözönlését megakadályozni. Ezért kell a Pride ellen fellépni. Ezért kellett volna a kommunistákat a rendszerváltáskor, de legkésőbb 2006 után a közügyektől mindörökre eltiltani!

Én, amíg kell, harcolni fogok Trianon revíziójáért, és hiszek benne, hogy sikerülni is fog eredményt elérnünk, de ezt a tanulságot fontosnak tartottam elmondani.

Vesszen Trianon!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések