A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Adam Sandler talán a világ legfantasztikusabb ajándékával lepte meg a lányát

Ennél jobb meglepetés nem is kell egy tinilánynak.
Adam Sandler a múlt héten Jimmy Kimmel talksow-jában vendégeskedett Jennifer Anistonnal egyetemben, akivel eredetileg új közös filmjüket, a Netflixre készült, Murder Mysteryt, promózták volna, de ahogy legtöbbször, ezúttal is jutott idő néhány különleges történetre.

Sandler lánya, a 12 éves Sadie bat micvája alkalmából tett olyan, amire nem a legbüszkébb, hiszen kihasználta ismertségét, mégis ezzel egy életre belopta magát lánya barátnőinek szívébe is. A színész sokáig gondolkodott azon, mivel lephetné meg gyermekét a különleges napon, majd próba szerencse, írt egy üzenetet a Maroon 5 énekesének, Adam Levine-nek.

“Sajnálom, hogy ezt csinálom, de a lányomnak szombaton bat micvája lesz, nem lenne kedved elénekelni pár dalt? Nagyon klassz lenne!” – melyre szinte azonnal érkezett a válasz, Levine csupán a címre volt kíváncsi.

Sandler alig hitte el, hogy az énekesnek tényleg nem volt jobb dolga, aki egyébként a gitárosát, James Valentine-t is magával cipelte a családi banzájra, ahol végül három dalt adtak elő.

Ahogy Sandler mondta, innentől kezdve a bulit semmivel nem lehetett elrontani, hiszen a tinilányok kedvenceit szervezte le, ami tényleg nem mindennapi, sőt, talán a világ legjobb meglepetése.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések