A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

750 ezres fizetéssel toboroznak Debrecenben

A nyílt napon 21 évnél idősebb férfiak és nők jelentkezését várják.
Magyar jelentkezőket toboroz nemzetközi légiutas-kísérő csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates. A dubaji légitársaság június 8-án tart nyílt napot reggel 9 órától Debrecenben, az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotelben - írja a civishir.hu.

Az Emirates folyamatosan bővíti a nemzetközi hálózatában elérhető desztinációkat. Ezek kiszolgálására új légiutas-kísérői állásokat hirdet meg, ahová nők és férfiak jelentkezését egyaránt várja az egész ország területéről, de különösen Hajdú-Bihar megyéből.

Az Emirates a légiutas-kísérők számára komplex juttatási csomagot kínál, amely a körülbelül 750 ezer forintos, adómentes havi fizetésen túl többek között közös szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, orvosi és fogorvosi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket is tartalmaz. 

A légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatának számos úticéljára.

A június 8-i debreceni rendezvényen a részvétel előregisztrációhoz nem kötött, azonban a jelöltek már a nyílt napot megelőzően kitölthetnek egy előzetes jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/. Ezen túl csupán egy friss fotó, és egy angol nyelvű önéletrajz szükséges a jelentkezéshez.

Kitételek

A leendő légiutas-kísérőknek meg kell felelniük néhány kritériumnak, így a jelentkezés feltétele többek között a betöltött 21. életév, valamint a 212 centiméteres magasság kinyújtott karral, lábujjhegyen állva. A pályázóknak akár a teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig az eseményt követő napokban értesítik majd a további tesztek és interjúk időpontjairól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések