A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb hírek Demjén Ferenc állapotáról: súlyosabb a helyzet, mint hittük

A sztár nemrégiben agyérgörcsöt kapott, azóta sem ébresztették fel az orvosai, és egyelőre azt sem tudni, mikor fogják. 
Bizonytalan ideig altatásban tartják orvosai Demjén Ferencet, miután agyérgörcsöt kapott. Nem tudni, hogy az énekes mikor térhet vissza a színpadra.

“Májustól újra Fújom a dalt” – írta közösségi oldalán a februári csípőprotézis-műtétje után Demjén Ferenc, de később módosítani kellett a dátumot.

A májusi fellépéseit is törölte, a nyarat azonban – ahogy az elmúlt fél évszázadban mindig – a színpadon szerette volna tölteni. A Kossuth-díjas énekest azonban egy váratlan agyérgörcs ágyba kényszerítette, és a hírek szerint hónapokig nem is kelhet fel. Bár a hivatalos tájékoztatás szerint az érgörcs enyhe lefolyású volt, a Bors úgy tudja, hogy az orvosok jelenleg is altatásban tartják az énekest, és még nem tudni, mikor ébresztik fel. Ez a helyzet arról árulkodik, hogy hosszú felépülési idő, valamint elhúzó­dó rehabilitáció vár Rózsira, akit már most nagyon hiányolnak a rajongói.

“A pécsi klinika alkalmazottai mindent megtesznek Rózsiért, ahogy a többi betegért is, de jelenleg senki sincs, aki meg tudná mondani, hogy mikor térhet vissza a színpadra. Egyelőre nem is ez a fő kérdés, sokkal inkább az, hogy mikor ébreszthetik fel” – mondta a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő, közeli ismerős.

„Kedves barátaink! Demjén Ferenc múlt pénteken a csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, ám a betegszállításra várva az izgalom miatt rosszul lett. Azonnal a szigetvári kórházba szállították, ahol kiderült, enyhe lefolyású agyérgörcse volt. Je­lenleg a Pécsi Idegtudományi Centrumban ápolják. Bízunk benne, hogy néhány hónapon belül újra színpadra léphet. Imádkozzunk a mielőbbi fel­gyógyu­lá­sáért. Szeretettel: Demjén Ferenc me­nedzs­ment” – tájékoztatta a helyzetről a rajongókat a zenész mene­dzsere.

Forrás, fotó: Ripost

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések