Hirdessen itt

Öngyilkossággal fenyegetőzött, hogy szabadon engedjék a barátját a nyírbátori kapitányságról

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. május 29-én történt rendőrségi eseményeiből.
A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 32 éves ukrán állampolgárságú férfi 2019. május 29-én 3 óra 13 perckor. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a Nyírbátori Járásbíróság közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A külföldit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves vajai lakos ellen. A rendőrök a nőt tetten érték, miközben a 41-es számú főút mellett anyagi ellenszolgáltatásért kínálta szexuális szolgáltatásait az arra közlekedőknek 2019. május 29-én. A nő tevékenységet tiltott övezetben és a szükséges orvosi dokumentumok nélkül végezte. A rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 27 éves oroszlányi lakos ellen. A férfi 2019. május 29-én a Nyírbátori Rendőrkapitányság épülete előtt trágár szavakat kiabált és fenyegetőzött, hogy amennyiben nem engedik szabadon a barátját, öngyilkosságot fog elkövetni. A rendőrök több esetben felszólították a férfit, hogy garázda magatartását hagyja abba, de ennek nem tett eleget. A másokban megbotránkozást keltő viselkedést tanúsító férfit a rendőrök előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések