A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyári Dia betegséggel küzd, kemény hetek várnak rá

A fiatal színésznő az Instagramon vallott betegségéről, ami miatt teljesen át kell alakítania az életmódját.
Dia egy vérvétel során tudta meg, hogy inzulinrezisztenciát állapítottak meg nála. A színésznő a közösségi oldalán kesergett, hogy a problémája miatt 3 hétig fel kell hagynia a sportolással. Aki követi a színésznő mindennapjait, az tudhatja, milyen fontos ez Diának, nagyon nehezen szokott rá a rendszeres mozgásra és most, hogy megszerette az állandó edzést, búcsút kell intenie a futócipőknek és teniszpályának, legalábbis három hétig. Utána pedig még keményebben kell vennie az egészet.

"Végre rávettem magam... és most kénytelen leszek leállni ... egy jó kis cukorterheléses vérvétel után kiderült, engem is utolért a már-már népbetegséggé vált inzulinrezisztencia" 

- írta csalódottan közösségi oldalán Dia.

A sport mellett Diának az étkezési szokásait is teljesen át kell rendeznie, eddig a lehető legkevesebb szénhidrátot próbálta bevinni szervezetébe, hogy leadjon pár kilót, most viszont kötelező fogyasztani, de csak szigorú szabályok között.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Végre rávettem magam... és most kénytelen leszek leállni🏃🏼‍♀️...egy jó kis cukorterheléses vérvétel után kiderült, engem is utolért a már-már népbetegséggé vált inzulinrezisztencia🤦🏼‍♀️ @drtothtamas -sal még egy RTL-es műsor kapcsán ismerkedtem meg, és már akkor pedzegette, hogy szerinte valami nem oké. Sajnos igaza lett, így most kíméletlen diétára fogott, ami teljesen eltérő attól, ahogy eddig étkeztem. Igyekeztem száműzni a szénhidrátot a mindennapjaimból, de kiderült, nekem nem erre van szükségem. Kötelező szénhidrátot fogyasztanom, de nem mindegy milyen formában és mennyit. Tudom nagyon sokan vagytok ugyanebben a cipőben, így minden tapasztalatra, bevált receptre kíváncsi vagyok. Szerencsére nálam még nem súlyos a helyzet, így nincs okom nagyon elkeseredni, de a sport miatt nagyon fáj a szívem😢 3 hétig sajnos el kell búcsúznom minden mozgástól, amit eddig űztem, utána viszont kötelező 💪🏼 szia futás, szia @powerplatehungary szia tenisz🏃🏼‍♀️🦵🏼🎾hamarosan jövök 💙
N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések