A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NMHH: A hírközlés a magyar gazdaság motorja

A hírközlés a magyar gazdaság motorja, a hírközlés motorjai pedig azok a szakemberek, akiknek áldozatos munkája révén folyamatosan fejlődhetünk – mondta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke csütörtökön a győri Széchenyi István Egyetemen tartott távközlési világnapon.
Karas Monika hozzátette: az NMHH fontosnak tartja, hogy a távközlés világnapján ne csak a távközlés fejlődését, hanem azokat is ünnepeljék, akik ezt a szakmát előreviszik. Mint mondta, a magyar távközlési szakma képviselői soha nem hátráltak meg a feladatoktól, a kihívásoktól.

A világnap alkalmából átadták az öt évvel ezelőtt alapított Magyari Endre-díjat, amelyet ezúttal Pados László kapott, aki az NMHH-nál egyebek mellett a digitális rádiózás és televíziózás műszaki terveinek előkészítésében és a digitális műsorszórás bevezetésének engedélyezési folyamatában vállalt aktív szerepet.

Felavatták az egyetemen az NMHH támogatásából kialakított hírközlési labort is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések