A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem semmi! Így utaznak George és Amal Clooney ikrei

Ritkán lehet mostanában George és Amal Clooneyról képet készíteni, főleg, ha még két gyermekük, Ella és Alexander is velük van. Most azonban a lesifotósok legnagyobbb örömére előbújtak csigaházukból és Los Angelesbe repültek George legújabb filmjének tárgyalásaira.
Mondanunk sem kell a Clooney házaspár az utazásoknak is megadja a módját, ezért kicsit sem volt meglepő, hogy saját magánrepülőjükön, külön testőrséggel indultak útnak. Ez mondjuk érthető is, hiszen az ikrek születése óta több fenyegtő üzenetet is kaptak. Ám, ettől függetlenül megnyugtató őket együtt látni, ugyanis pár hónapja olyan pletykák keltek szárnyra, hogy a házaspár kapcsolata válságba került, sőt mi több a válás gondolata is megfordult bennük.

Ez elsősorban Amal miatt gondolhatták többen is, mivel az ügyvednő mostani munkái miatt rengeteget utazik. De, ahogy mindig most is csak rosszindulatú pletykáknak minősültek a házaspárról szóló hírek. Így szerencsére mindenki megnyugodhat!



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések