A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem határolódik el az Orbán halálát kívánó professzornőtől a Soros-egyetem

A botrányos kijelentés a csütörtöki kormányinfón is szóba került. A Soros-egyetem nagyban hallgat az ügyről, amivel egyértelműen azt a látszatot keltik, hogy egyetértenek Kovács M. Mária felháborító kijelentésével.
A Soros-egyetem, a CEU szabályosan a homokba dugta a fejét az Orbán Viktor halálát kívánó professzornő ügyében. A botrányos kijelentés a csütörtöki Kormányinfón is szóba került. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogy a professzornő kijelentése teljesen elfogadhatatlan, de az még inkább elfogadhatatlan, hogy az egyetemnek nincsen véleménye róla – írja a Ripost.

Az Origo megkereste Kovács M. Máriát és a Soros-egyetemet is. Az érintettől azóta sem kaptak választ, ám a CEU megkésve reagált megkeresésükre. Azt írták, hogy nem kívánják kommentálni munkavállalójuk megjegyzését. A Soros-egyetem tehát nem hajlandó elhatárolódni a mások halálát kívánó tanáruktól, és ennek semmilyen negatív következménye nem lesz Kovács karrierjére nézve – számol be a lap.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések