A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Még a királyi család előtt is titkolóztak: ebben a luxusban szülte meg gyermekét Meghan Markle

Egy héttel később indult meg a szülés Meghan Markle-nél, ezért a tervezett otthon szülés helyett a Scotland Yard biztonsági csapata teljes titokban kórházba szállította a kismamát.
A Daily Mail értesülései szerint Meghan átszállítása annyira titokban zajlott, hogy a királyi család több tagja nem is tudott róla. A hercegnét a Portland kórház nőgyógyászati osztályára szállították vasárnap este, ahol brit idő szerint hétfő reggel fél hat előtt néhány perccel életet adott első gyermekének, egy kisfiúnak. 

Meghant talán kárpótolta megváltozott tervéért, hogy olyan bánásmódban részesülhetett az intézményben, mint az A listás sztárok. A Portland szülészeti osztályának ellátása átszámítva hétmillió forintba került, így természetesen nem mindenki fizetheti meg. A klinika korábbi vendégei közé tartozik Kate Winslet, Geri Halliwell, Emma Thompson és Victoria Beckham, aki két gyermekét is itt hozta világra. Jamie Oliver felesége, Jools is mindannyiszor itt szült, valamint a királyi családból itt jöttek világra Sarah Ferguson és András yorki herceg lányai, Beatrix és Eugénia hercegnő.  
Mindez nem csoda, hiszen az ellátás világszínvonalú. A privát szülőszobák hűtőszekrényeit gazdagon ellátják pezsgővel, az ételeket pedig ezüsttálcán szolgálják fel a kismamának és hozzátartozóinak. Több lap is arról számolt be, hogy a kliensek 24 órás szobaszervizt vehetnek igénybe, és rendszeresen kapnak homárt a főétkezések során. A kismamák emellett megválaszthatják, hogy melyik szülésznőt szeretnék maguk mellett tudni a gyermekáldás során, és szabadon dönthetnek róla, hogy természetes szülést vagy császármetszést választanak. Harry herceg elsőszülött fia apás szüléssel jött a világra, és a szülők nem is lehetnének boldogabbak. 

– Izgatottan jelentem be, hogy Meghan egy kisfiúnak adott életet ma reggel. Az édesanya és a kisbaba is hihetetlenül jól vannak. Ez a leglenyűgözőbb élmény volt a számomra – mondta a herceg. A 3260 gramm súlyú csöppség neve egyelőre nem ismert, az édesapa azt mondta, még gondolkodnak rajta. 

A fogadók szerint Albert lesz

A brit Ladrokes fogadóiroda listázta a legfrissebb eredményeket a kisbaba nevére leadott fogadásokat illetően. Eszerint jelenleg az Albert név a legesélyesebb az újszülöttnek, ami azért érdekes, mert II. Erzsébet apjának, VI. György brit királynak ez volt az első neve, amit a trónra kerülésig használt. A második legnépszerűbb tipp az Arthur, majd az Alexander, a James és a Phillip következik a sorban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések