A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült a vádiratból, mivel csapta be gyilkosa a Sólyon megölt kislányt

Az egész országban óriási felháborodást keltett az egy évvel ezelőtt, 2018 májusában történt borzalmas eset: egy tizenhat éves hajmáskéri fiatalember elcsalt magával, majd brutális módon meggyilkolt egy általa ismert ,8 éves kislányt, akinek lemeztelenített testét a Séd patak partján találták meg. Az ügyben most vádat emelt az ügyészség, amely részleteket is közölt a vádiratból. Ebből kiderül, hogy a vádlott szexuálisan vonzódott a kislányhoz, illetve, hogy a gyermek még élt, amikor – megkötözve – a vízben otthagyta....
Az ügyészség közleménye szerint a Veszprém Megyei Főügyészég aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a letartóztatásban lévő fiatalkorúval szemben, aki 2018 májusában egy nyolcéves kislányt ölt meg Sólyon.

Mint a Blikk megírta, a kislány gyilkosság áldozata lett: az elkövető tavaly májusban elcsalta őt otthonról egy erdős területre, majd Adrienn lemeztelenített holttestét a gyilkosság másnapján egy patakmederben találtak meg. A feltételezett elkövető a hajmáskéri, most 17 esztendős F. Ferenc, aki jelenleg is letartóztatásban van.  

A most kiadott közleményből kiderül, hogy a vádirat szerint a szomszédos faluban élő tizenhat éves fiú a sólyi futballpályán ismerte meg a kislányt és annak bátyját. A vádlott többször együtt focizott a testvérekkel, amelynek során szexuális vonzalom alakult ki benne a még gyermekkorú kislány iránt.

A fiatalember 2018. május 18-án késő délután kerékpárral Sólyra ment, ahol felkereste a kislányt, akivel a Séd patak partján lévő, erdős résszel szegélyezett ösvényen az ún. papírmalom romjaihoz gyalogoltak.

Döbbenetes részletek:

A romoknál lezajlott beszélgetésük során a kislány a közös játszótársukat, egy, a vádlottal barátságban lévő fiút dicsért, ami az elkövetőből haragot váltott ki, ezért elhatározta, hogy bosszúból, illetve a szexuális vágyának kielégítése céljából megöli a sértettet.

A vádlott a papírmalomnál talált egy vastagabb, fonott kötelet, a gyermekkel pedig elhitette, hogy olyan bűvésztrükköt mutat neki, amelyhez a kezeit hátra kell kötöznie.

A megtévesztett kislány hitt neki. A fiatalember a megkötözése után a patakhoz vitte, majd ott többször a víz alá nyomta a gyereket. Gyilkosa a kábult kislányt kivitte a partra, majd mintegy 200 méter megtétele után egy kődarabbal bántalmazta, amelynek következtében a gyermek koponyasérüléseket szenvedett.

A vádlott ezt követően a már eszméletét vesztett sértett ruházatának egy részét levette, majd a kislányt újra a patakhoz vitte, ahol – annak érdekében, hogy a víz ne sodorja el – hínárfonatot kötött rá, végül távozott a helyszínről.

A kislány halálának közvetlen oka vízbefulladás volt.

Miután a gyermek kora este nem érkezett haza, előbb a testvére kezdte keresni, majd az édesapa bejelentése alapján szervezett keresés kezdődött, amelynek során a kislány holttestét a hajnali órákban találták meg a Séd patak medrében.

 A fiatalkorú vádlott elleni eljárás a Veszprémi Törvényszéken folytatódik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések