A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Khloé Kardashian megverte az egyik sztriptíztáncost, akivel rajtakapta egykori férjét

Lamar Odomot egy csapat sztriptíztáncossal kapta rajta Khloé Kardashian a házasságuk alatt: nagyon megverte az egyik nőt. 
Khloé Kardashian és Lamar Odom házassága 2009-től 2016-ig tartott, és tele volt botrányokkal és nehézségekkel, főleg a sportoló miatt, aki most mindenről kitálal. Az egykori kosárlabdázó kicsapongó életet élt a kapcsolatuk alatt, szinte folyamatosan csalta a feleségét, és a drogokat sem vetette meg.

Habár próbálta titokban tartani a félrelépéseit, a drogmámorban lezajlott orgiákat nem lehet a végtelenségig rejtegetni. Lamar új könyvében egy ilyen lebukásáról is beszámol: Khloé és édesanyja, Kris egy hotelszobában egy csapat sztripperrel kapták rajta őt. 

Kinyitotta az ajtót, és megütötte az első nőt, akit meglátott" 

– mondta Lamar, majd azt is elárulta, hogy a felesége nem érte be ennyivel. Állítólag Khloé a sz*rt is kiverte az egyik lányból. Végül a biztonságiak választották szét a verekedőket, majd eltüntették a helyszínről a drogozás nyomait – írja a Daily Mail.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések