A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jeruzsálemről neveztek el parkot Budapesten

Jeruzsálem parknak nevezték el Budapest I. kerületében a Clark Ádám tér-Lánchíd utca-Friedrich Born rakpart által határolt területet.
A vasárnapi névadó ünnepségen Tarlós István főpolgármester azt mondta: Budapest talán legfontosabb jelképe, a Lánchíd közelsége szimbolikus jelentőségű, és a hely fontosságáról tanúskodik. 

Hozzátette: a "baráti közeledés gesztusa az is", hogy a magyar főváros vezetése éppen Izrael fennállásának 70. évfordulóján, 2018-ban határozta el, hogy közteret nevez el "a zsidó állam ősi fővárosáról".

Cipi Hotoveli izraeli külügyminiszter-helyettes a Jeruzsálem park létrejöttét mérföldkőnek nevezte a két ország kapcsolatában. Megjegyezte, hogy "ismét fontos lépést" tettek afelé, hogy "a magyar követség Jeruzsálembe költözzön".

Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnöke kiemelte: a névadó ünnepség nemcsak a zsidó közösség tagjainak fontos, hiszen Jeruzsálem a zsidóság és a kereszténység bölcsője is.

(MTI)

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
ORSZÁGRONTÁS ÉS HALÁLVESZÉLYES ZSIDÓ INVÁZIÓ MA, MAGYARORSZÁGON!!!
SZERINTED BELEFULLADNA ORBÁN VIKTOR „NETANJAHU NYELVELÉSÉBE” HA KIDERÜLNE RÓLA, HOGY Ő ÉS/VAGY ÉRDEKELTSÉGEI ÁLLNAK AZ EMBERTELEN KILAKOLTATÁSOKAT VÉGZŐ UZSORÁS VÉGREHAJTÓ CÉGHÁLÓK KÖZEPÉBEN?!
A BRFK FEDEZI A LAKÁSMAFFIA HÍRHEDT KIFOSZTÓIT ÉS BŰNÖZŐIT!!!
MIKÖZBEN AZ ÁLTALAM FELJELENTETT INTRUMRÓL KÖZTUDOTT, HOGY VEZETŐJE (FELFALUSI PÉTER!) MINDIG EGY MÁSIK CÉGE RÉVÉN VÁSÁROLJA FEL POTOM ÁRÉRT AZ INTRUM ÁLTAL ILLEGÁLISAN ¼ v. 1/3-ad ÁRON ÁRVERÉSRE TŰZÖTT INGATLANOKAT!!!
MIT SZÓLNÁL HA KIDERÜLNE, HOGY MAGA ORBÁN VIKTOR VAN A LAKÁSMAFFIA ÉLÉN…- MERT AZ UNOKATESTVÉRE VALLOMÁSÁBAN EZT ÁLLÍTJA!!!
A BÍRÓSÁGOKON 97%-os AZ ELUTASÍTÁS!!!
A VELEJÉIG ROTHADT KÖZJEGYZŐMAFFIÁVAL KARÖLTVE RABOLJA ÉS SEMMIZI KI A BRFK (ISTENTELEN DROIDJAIVAL!) A MAGYAR EMBEREKET!!!
NINCS MESE: "DEVIZAHITELEK" = IZRAELI NÉPESSÉGCSERE!!!
MAGYAROK INGATLAN ELTULAJDONLÁSI PROGRAMJA ÉS NÁCI KISAJÁTÍTÁS, …HOGY IDEGEN ÉLŐSKÖDŐK TÖMEGEIT OLTSÁK A MAGYAR NEMZETTESTBE!!!
GIGÁSZI BOTRÁNY VAN KÉSZÜLŐBEN!!!

A Bíróságok és a BRFK 97%-os elutasítási aránya és az elutasítások nagy száma azt mutatja, hogy a panaszok elutasítását felső utasításra a Belügyminisztériumból végzik!

Ismétlem: bíróságok és közjegyzők, akiknek az elszámolási törvénnyel kapcsolatban ráadásul olyan kötelezést is tartalmazó jogosítványa van, ami akár megegyezik egy első fokú bírósági határozattal!

Az országunk “kilakoltatása” zajlik! Nagytőkés bankárok teszik földönfutóvá a magyarokat!

A magyar otthonok közel egyharmadát ma az izraeli érdekeltségű bankok birtokolják…- és ez még csak a kezdet…- a cél az, hogy kirakjanak minket a saját országunkból!!!

Szerintetek véletlen az, hogy Magyarországon minden csak elsorvad, miközben a teljes bankszektor, és a hozzájuk köthető oligarcha csoport szemlátomást dagadnak és gazdagodnak?!
A nemzetközi bankszektor már a „rendszerváltást” követően hihetetlen elemi erővel kezdte meg a gyarmatosítást!
Mindent és mindenkit kiszorítottak, ami nemzeti volt, és elkezdték behúzni a csőbe a magyar társadalom széplelkű és naiv lakosságát!
Mivel mi magyarok nem rendelkeztünk túlságosan nagy és erős pénzügyi kultúrával, lévén hogy az ezt megelőző évtizedeket is szintén megszállás alatt (bolsevik-zsidók!) töltöttük, különféle szolgai létben, így nem sejtettünk semmit!
Magyarok milliói sétáltak be a hitel nevű zsákutcába, nem is gondolva bele abba milyen óriási veszély leselkedik ránk ez által.
Ez volt a Rothschild keselyűk pénzügyi mesterterve Új Israel kiépítéséhez Magyarországon!
Az országok eladósításának efféle folyamata Magyarországon zajlott és zajlik mindvégig a legdrasztikusabb formában és ütemben!!!
Annak idején maga Kádár is aggódott azért, hogy az imperialista hiénák a nyugati világ bankár-terroristái túlságosan nagy befolyásra tesznek szert, és erőből fogják maguk alá gyűrni Európa Tündér Ilonkáját a még mindig világszépe Magyar Nemzetet!!!
A józanabb magyarok szerint a magyarországi, egymást követő nemzetinek álcázott zsidó-bérenc kormányok is mind benne voltak/vannak ebben a szabadkőműves világcsalásban!!!
Mi sem mutatja ezt a héber svindlit jobban, mint az, hogy egyetlen komolyan vett, ígért kormányrendelet nem sújtotta a nyugati bankrendszert, vagy annak különféle leányvállalatait, intézményrendszerét. (Sőt pont fordítva! Orbán az EBRD diktátum aláfirkantásával megvalósította a nemzeti hazaárulás intézményrendszerét!!! – palostrend -.)
A kormányok látszólag szabadságharcot vívtak a nyugati “szűzlányáldozókkal!”, azonban a nyugat által mélyen a magyar társadalomba és gazdaságba szúrt “sakterkéssel” – kivéreztették a látszatra még magyar Magyarországot, holott a mára 1,5 millióra duzzasztott zsidó és 2 millió cigány lakos: HUNMAG mibenlétünk és vérvonalunk teljes egészét veszélyeztetik!!!
https://www.youtube.com/watch?v=7Y8AXP8z9g8