A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így néz ki a 67 éves Bonnie Tyler - Meg nem mondanád, hány éves

A karcos hangú énekesnő több mint negyven éve van a pályán.
Bonnie Tyler neve hallatán olyan, a mai napig ezerszer feldolgozott slágerek jutnak eszünkbe, mint a Total Eclipse of the Heart, It’s A Heartache vagy a Holding Out for a Hero.

A 67 éves, karcos hangú énekesnő, akit sokan csak a női Rod Stewardnak hívnak, Wales-ben született 1951-ben.

Szólókarrierje ’70-es években indult, ám az átütő siker a ’80-as években jött el. Sorra foglalta el a slágerlisták első helyeit, a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, miután Faster than the Speed of Night című albumával ő lett az első női előadóművész, aki első helyen lépett be a brit toplistára. Az énekesnő a mai napig aktív, 2019 márciusában új albuma jelent meg Between the Earth and the Stars címmel. Július 27-én pedig Tokajban, a Fesztiválkatlanban lép fel a világhírű énekesnő. A következő képeken megnézheted, mennyit változott Bonnie Tyler az elmúlt négy évtizedben.
Bonnie Tyler a 2019 márciusában megrendezett lipcsei zenei fesztiválon - az Alle singen Kaiser - Das große Schlagerfesten - élő műsorral szórakoztatta a közönséget.
2018-ban Hamburgban koncerttel ünnepelte pályafutása negyvenedik évfordulóját.
Férjével, Robert Sullivannel 1973 óta házasok, a férfi 2004 óta a menedzsere is lett. Gyermekük nem született.
Sok időt töltenek Portugáliában, imádják a tengert. Az énekesnő ötvenedik születésnapjára egy jachtot kapott férjétől.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések