A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Idegennek érzik magukat saját hazájukban az osztrákok

Több száz osztrák nyilatkozott az ország egyik legnevesebb újságjának a migrációról, és finoman szólva sem osztják a bevándorláspártiak által annyiszor hangoztatott pozitívumokat.
A Kronen Zeitung a napokban közölt olvasói beszámolókat a migráció Ausztriára gyakorolt hatásairól. Erre nem sokkal Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár beszéde után került sor, aki arról beszélt, hogy országában népességcsere zajlik.

Noha ezt a bevándorláspárti oldalról sokan összeesküvésnek nyilvánították, mintha egyáltalán nem is lehetne érteni, miről beszél Strache, a Kronen Zeitung olvasói ezt az álláspontot azonban nem igazolják.

A TÁRSASHÁZUNKBAN ANNYIRA MEGROMLOTT A HANGULAT, HOGY ALIG VÁRJUK, HOGY VÉGRE ELKÖLTÖZHESSÜNK, ÉS NYUGODTAN ÉLHESSÜNK

– nyilatkozta egy idős házaspár. Rengeteg olvasó számolt be arról, hogy a migránsok nem hajlandóak semmilyen szinten alkalmazkodni.

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN, AHOVA A GYEREKEM JÁR, MÁR NEM MENNEK KIRÁNDULÁSRA AZ OSZTÁLYOK AZ IDEGEN KULTÚRÁBÓL ÉRKEZETT TANULÓK MIATT. A MENZÁT IS AZ Ő VALLÁSI IGÉNYEIKNEK MEGFELELŐEN ALAKÍTJÁK ÁT. FÉLELMETES, MENNYIRE ERŐSZAKOS AZ EGYIK GYEREK, AKI EBBŐL AZ IDEGEN KULTÚRÁBÓL ÉRKEZETT.„

Egy másik szülő arról panaszkodott, hogy a migránsok és gyerekeik egyáltalán nem akarják megtanulni a német nyelvet. Ez sajnos nem mostani probléma, már 2016-ban is arról beszéltek osztrák tanárok, hogy egy egész generáció ki fog esni a munkapiacról, amiért nem voltak hajlandóak megtanulni németül.

Volt olyan olvasó, aki egyenesen azt mondta:

AZ UTCÁKON, A TÖMEGKÖZLEKEDÉSEN ÉS A HELYHATÓSÁGI ÉPÜLETEKBEN MÁR ÚGY ÉREZZÜK MAGUNKAT, MINTHA IDEGENEK LENNÉNK A SAJÁT HAZÁNKBAN.”

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések