A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hosszú Katinka csapatát erősíti Késely Ajna is

Csütörtökön hivatalossá vált, hogy a 17 éves Késely Ajna is tagja lesz Hosszú Katinka csapatának, a Team Ironnak, amely az ősszel rajtoló Nemzetközi Úszó Ligában fog indulni. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő klubja közösségi oldalán jelentette be a hírt.
Az ISL egy több állomásból álló csapatverseny lesz, az egyik viadalt pedig Budapesten rendezik. A tervek szerint négy európai és négy amerikai klub csatázik majd egymással, a magyar csapatot Hosszú Katinka szervezi. A csapatkapitány Jolly Jokerként tekint saját szerepére az együttesben, aki „mindenféle számban majd be tud ugrani”.

A háromszoros olimpiai bajnok eddig Vlagyimir Morozov, Ranomi Kromowidjojo, Verrasztó Dávid,  Milák Kristóf és Szabó Szebasztián „leigazolását” jelentette be, szerdán heteddiként lépett a körbe az Európa-bajnok és többszörös olimpikon Jakabos Zuszsanna, akit 2005-ben az év úszójának választottak, majd csütörtökön Késely Ajna csatlakozását jelentette be az úszósztárokkal teletűzdelt csapat.

A következő napokban további csapattagok bejelentése várható.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések