A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Freddie Mercury ritkán látott húga a mai napig gyönyörű nő

Freddie Mercury sehová sem tudott lépni anélkül, hogy felismerjék, de a testvére mellett lehet, hogy te is szó nélkül elmennél!
Nem is kérdés, a Bohém rapszódia volt a tavalyi év egyik legnépszerűbb filmje. Rami Malek zseniális alakításával új löketet adott a Freddie-kultusznak, sőt, azt rebesgetik, hogy hamarosan jöhet a folytatás. Nem titok, hogy Freddie Mercury családja is aktívan kivette a részét a történetből, segítettek felidézni néhány izgalmas részletet a legenda fiatal éveiből, és végül a filmben is megjelentek.
Freddie húgát, Kashmirát például az indiai színésznő, Priya Blackburn alakította, és bár a filmből nem derült ki, de az énekes és testvére szoros kapcsolatban álltak egymással. Kashmira mégis mindig a színfalak mögül szemlélte testvérét, nem kért a reflektorfényből, ezért talán az sem meglepő, ha sokan fel sem ismerik. Pedig Kashmira a mai napig egy nagyon csinos nő - nézd csak!
Kashmira Cooke a Bohém rapszódia idején még Rami Malekkel is találkozott, hogy segítsen a színésznek megformálni testvére szerepét, a premierre pedig fiát is magával vitte, ami élete egyik legszebb és egyben legszomorúbb pillanata volt.

Annyira sajnálom, hogy Freddie nem láthatta a gyerekeimet felnőni, amikor elhunyt, a fiam például mindössze 3 éves volt.

- nyilatkozta Kashmira.

Majd hozzátette, ha Freddie-vel újra találkozhatna, az lenne a vágya, hogy eltöltsön egy napot a családjával, azt pedig nem csodálnánk, ha a következő férfit látva az ő hátán is a hideg futkosna!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések