Hirdessen itt

Fidesz: Karácsony Gergely ne bújjon a jegyzője mögé!

Karácsony Gergely ne bújjon a jegyzője mögé és ne trükközzön az előnytelen parkolási szerződésekkel, hanem mondja fel azokat - szólította fel Zsigmond Barna Pál, a Fidesz budapesti szóvivője Zugló polgármesterét szerdai sajtótájékoztatóján.
A kormánypárti politikus értékelése szerint folytatódik a zuglói parkolási botrány. Kifejtette: az önkormányzat jegyzője törvényességi észrevételt tett, így mégsem bontják fel a parkolási rendszer működtetésére vonatkozó szerződéseket. Hozzátette: a szerződésbontást azért kezdeményezték, mert minden egyes nap egymillió forint folyik el, és lassan eléri az egymilliárdot az okozott veszteség.

Zsigmond Barna Pál rámutatott: a szerződések felbontását látszólag Karácsony Gergely is támogatta szavazatával, de felháborító módon, most mégis a jegyzőjén keresztül akadályozza azt.

Karácsony Gergely ahelyett, hogy végre megoldaná az ügyet, hagyja tovább működni ezt az elképesztő pénzszivattyút – mondta a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője, aki alkalmatlannak nevezte az ellenzéki politikust a kerület vezetésére.

Kitért arra is, beszédes, hogy a polgármester már a múlt héten a szerződések meghosszabbításáról tárgyalt zárt ajtók mögött. 

Felszólítják Karácsony Gergelyt, hogy ne trükközzön, ne bújjon a jegyzője mögé, hanem szüntesse meg a szerződéseket. Arra is felszólítják polgármestert, hogy az emberei fizettessék vissza az eddigi veszteségeket, ne a zuglóiak állják az alkalmatlanságának az árát.

Kérdésre arról, hogy egy zuglói óvodában a közelmúltban falat kellett bontani a patkányok miatt, azt mondta: érdekes, hogy ez az eset is pont Zuglóban történt, ahol Karácsony Gergely a polgármester. Ez is az alkalmatlanságát mutatja, hiszen az óvoda önkormányzati fenntartású intézmény. Felszólította Karácsony Gergelyt, hogy ne riogasson, és végre biztosítson zuglói költségvetési forrást az érintett óvoda felújítására, cseréljék ki a szennyvízhálózatot, amit két éve kérnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések