Hirdessen itt

Esélyegyenlőségi művészeti gála lesz az Aranytíz Kultúrházban

Esélyegyenlőségi művészeti gálát rendez május 19-én a fővárosi Aranytíz Kultúrházban a Mozdulj! Közhasznú Egyesület.
Integráció a színpadon a zene és a tánc jegyében mottóval nyolcadik alkalommal rendezik meg az esélyegyenlőségi gálát, amelyen ismert művészek együtt szerepelnek fogyatékkal élő társaikkal - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Tálos Marianna, a Mozdulj! Közhasznú Egyesület elnöke a műsorban azt mondta: a színpad kínálja az egyik legjobb lehetőséget arra, hogy az akadálymentesség megszülethessen. A művészeti gála mindenki számára élményt jelent, egy új produkció születik azáltal, hogy egy-egy híresség együtt szerepel egy fogyatékkal élő művésszel vagy amikor egy fogyatékkal élő művész adja elő egy híresség produktumát. "Ez az ünnepi alkalom mindenki számára egy olyan élmény, ami bárkinek a szívéhez eljuthat, aki eljön" - tette hozzá.

Az egyesület tájékoztatója szerint a fellépők között szerepel Bernáth Ferenc gitárművész, Berta Dániel énekes, a Csepeli Mosolygó Dalkör, a Dóka Attila Akusztik és a Gördülő Tánccsoport is.  

A gála díszvendégei Bakonyi Marcell operaénekes, Karácsonyi Zoltán, a Vígszínház színművésze és Mohai Gábor előadóművész, műsorvezető. A művészeti gála házigazdái Pazzagli Ágnes és Köleséri Sándor lesznek.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések