Ekkora a baj? Pénzzé tesz mindent Vajna Timi

Ez derült ki.
A Story információi szerint nemcsak a több mint száz év gyűjtőmunkájával létrejött bélyegkollekciót, hanem néhai férje több más értéktárgyát is pénzzé szeretné tenni Vajna Timi. Az özvegy egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse ezt árulta el a magazinnak: 

„Timi elkezdte árulni Andy bélyeggyűjteményét, amire mindig is nagyon büszke volt. Nemcsek ezért, mert rengeteg nagy értékű ritkaság van benne, hanem azért is, mert annak idején, még az 1900-as évek elején az édesapja kezdte el gyűjteni. (...) „Andynek sok értékes festménye volt, úgy tudom, most azokra is szeretne vevő találni. Már megkeresett több neves műgyűjtőt is, de még nem sikerült megállapodnia egyikükkel sem. Pontosan nem tudom, mely festők műveit árulja, csak annyi biztos, hogy nagyon értékes, százmilliós képekről van szó…”

Pár hete kiderült az is, hogy a luxusautójától is szeretne meg válni. Az Instagram-oldalán írta ki Timi, hogy eladó a szeretett sportkocsija, várja a lehetséges vevőket. 

Nem tudni, mekkora a baj, miért kell ezt meglépnie, mert a hírek szerint jólfizető állása is lett: március 1-jétől az AV Invetsments Kft., a Vajna-birodalom magyarországi érdekeltségeit összefogó holdingcég társügyvezetője.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések