A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Durva fordulatot vesz az időjárás

Nagyon elromlik az idő a hétvégére. Lesz olyan rész az országban, ahol nem lesz 10 foknál melegebb.
Ma délután a Dunától keletre fekvő tájakon szórványosan zápor, néhol zivatar kialakulhat.  Az északi-északnyugati szelet sokfelé élénk, erős, a Dunántúlon, a Zemplénben és zivatarok környezetében viharos lökések is kísérhetik. Délután 17-22 fok lesz.

Az Időkép.hu előrejelzése szerint csütörtökön a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a megnövekvő gomolyokból az ország északkeleti-keleti felén elszórtan kialakulhat kisebb zápor, néhol esetleg egy-egy zivatar. Többfelé élénk, erős lesz a nyugati-délnyugati szél. Délutánra 19 és 24 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken már többfelé előfordulhatnak záporok, zivatarok, kevesebb lesz a napsütés. A nyugati-délnyugati szél sokfelé erős, zivatarok környezetében viharos lehet. Délután 15-24 fok várható, északnyugaton lesz hűvösebb.

A hétvégén sokfelé kell számítani esőre, záporokra, zivatarokra, többfelé jelentősebb mennyiségű csapadék is hullhat. Gyakran szeles lesz az idő, vasárnap a Dunántúlon viharos északnyugati széllökésekre is számítani kell, és ekkor ezeken a tájakon akár 10 fok alatt maradhatnak a maximumok.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések