Hirdessen itt

Drognagyi: 65 éves nő árulta a kábítószert Püspökladányban – videóval

A hajdú-bihari rendőrök több mint száz adag kábítószergyanús anyagot és tablettát, valamint egymillió forintot foglaltak le az asszony otthonában.
A rendőröknek olyan információ jutott a tudomásukra, hogy Püspökladányban egy 65 éves nő marihuánát, extasy tablettát és más kábítószereket árul a lakásában. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival és a püspökladányi nyomozókkal elfogták és előállították a nőt a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

A rendőrök előterjesztést tettek a helyi lakos letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság vasárnap elrendelt.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított rendszeresen, otthonában fogadta a vevőket, akik több fajta kábítószerből is választhattak.

Az ingatlanban végzett kutatás során a nyomozók több kiporciózott, kábítószergyanús fehér port, növényi származékot, valamint közel 100 darab tablettát foglaltak le.


A Püspökladányi Rendőrkapitányság vele szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A Büntető törvénykönyv szerint aki kábítószert kínál, átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik,

a bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A büntetés öt évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a bűncselekményt jelentős mennyiségű kábítószerre követik el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések