A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borjakat mentettek, kertet oltottak a hajdú-bihari tűzoltók

A debreceni Veres Péter utcába pedig műszaki mentéshez vonultak, a helyszínen két személyautó ütközött össze.
Letört egy fa ága, amely veszélyeztette a közúti forgalmat tegnap délelőtt Debrecenben, a Ruyter utcában. A helyi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Szén-monoxid érzékelő jelzett tegnap délután Derecskén, a Dr. Mustó Sándor utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a helyszínen méréseket végeztek, amelyek kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató a kazánt ideiglenesen kizárta a rendszerből. Az eset során nem sérült meg senki.

Hétfő délután egy tiszalöki szarvasmarhatelepen kigyulladt egy tizenöt darab fából épített borjúnevelő ól. Az ott dolgozók a tűzoltók kiérkezése előtt a lángokat egy vízsugárral megkezdték eloltani, majd ezután a hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati egységek további egy-egy vízsugárral avatkoztak be. A tűzben egy bika borjú a tűzben elpusztult, több mint harminc borjú azonban megmenekült.

Debrecenben, a Veres Péter utcában két személygépkocsi ütközött össze hétfő délután. Az egyik autó az árokba borult. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. Egy ember megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Hulladék égett tegnap délután egy Vaspálya utcai családi ház kertjében, Debrecenben. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, így az nem terjedt tovább – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint Hajdú-Bihar megye útjain az elmúlt 24 órában 1 halálos kimenetelű balesetben 1 személy vesztette életét. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 14 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések