A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beázás miatt nincs tanítás egy kaposvári iskolában

Beázás miatt szünetel a tanítás hétfőtől a kaposvári Gárdonyi Géza Általános Iskolában - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.
Az önkormányzat Szirják Imrénére, Kaposvár műszak-pályázati igazgatóságának vezetőjére hivatkozva az írta: az oktatás mielőbbi folytatása érdekében felszólították az épület energetikai korszerűsítését végző kivitelezőt, hogy haladéktalanul szüntesse meg a beázást, soron kívül állítsa helyre a tantermeket és kezdje meg a kárelhárítást.

Megjegyezték: az iskolában folyó korszerűsítés érinti a tetőszigetelés javítását is, ezért fordulhatott elő, hogy az épület az elmúlt napok csapadékos időjárása következtében beázott.

Az intézmény Facebook-oldalán olvasható bejegyzés szerint vasárnap arra kérték a dolgozókat, hogy hétfőn gumicsizmában és meleg ruhában jöjjenek dolgozni. Hétfőn képeket töltöttek fel arról, hogy áll a víz az iskola folyosóján és termeiben.

Az iskola internetes oldala szerint a Gárdonyiba több mint 220 diák jár.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések