A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Amikor Svédország elbukik és arab ország lesz, már nem lesz bennünk túl sok közös” – dán politikus

Marie Krarup, a jobboldali Dán Néppárt (DPP) politikusa interjút adott a Fokus nevű svéd hírmagazinnak, és a beszélgetés során megosztotta Svédországgal kapcsolatos véleményét – írja a Voice of Europe.

„AMIKOR SVÉDORSZÁG ELBUKIK ÉS MEGSZŰNIK SVÉDNEK LENNI, AZ RÁNK IS HATÁSSAL LESZ”

– fejtette ki véleményét a politikus. A svéd bevándorláspolitikát „lazának és gyengének” látja és elmondta azt is, hogy szerinte

„SVÉDORSZÁG NEM ÉRTI, MENNYIRE VESZÉLYES A TÖMEGES BEVÁNDORLÁS,”

ezért a szomszédos országot elrettentő példaként értékeli.

„Amikor Svédország megbukik és arab állammá válik, az ránk is hatással lesz, és onnantól fogva nem fogjuk tudni megtartani az útlevél uniót országaink között. Rengeteg közös van bennünk a svédekkel, közel állunk egymáshoz, de amikor ők de facto arab közel-keleti országgá válnak, akkor már nem lesz bennünk túl sok közös.”

A Fokus arról is beszámolt, hogy Krarup és a DPP nem akarja, hogy a bevándorlók megtanuljanak dánul és munkába álljanak, ehelyett haza kell őket küldeni, amilyen hamar csak lehetséges.

„HA MENEDÉKET KAP VALAKI DÁNIÁBAN, AKKOR AZ A SZEMÉLY EGY ÁTMENETI LETELEPEDÉSI ENGEDÉLYT KAPJON ÉS MARADHASSON AZ ORSZÁGBAN, AMÍG HAZA NEM KÜLDIK. AZONBAN KÉSZÜLJÖN FEL RÁ, HOGY EZ BÁRMIKOR MEGTÖRTÉNET.”

A beszélgetés végén Krarup elmondta a magazinnak, mennyire megdöbbentek kollégái, amikor ellátogattak Malmöbe és a saját szemükkel látták a gettókat és bűncselekményeket.

A dániai választásokat legkésőbb idén június 17-én tartják majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések