Hirdessen itt

Videó: Székelyben és Tuzséron is drogdílereket fogtak

A nyíregyházi rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat elfogták és őrizetbe vették.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 17-én Székelyben, valamint Tuzséron fogtak el egy-egy kábítószer terjesztésével gyanúsítható férfit. A rendőrök a Székelyben intézkedés alá vont B. Róbert demecseri lakos által vezetett gépkocsiban utasként tartózkodó nő táskájában 113,7 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak.


A tuzséri S. József otthonában megtartott házkutatás alatt a rendőrök 10 darab önzáró tasakban kiporciózva fehér port, valamint egy külön csomagban sárga színű, kristályos szerkezetű kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le. A megalapozott gyanú szerint a két 30 éves férfi anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árusított kábítószert. A büntetőeljárás alatt a rendőrök több fogyasztót is kihallgattak, akik tőlük vásárolták a tiltott szereket.
A rendőrök a kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Róbertet és S. Józsefet a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A két férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések