A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sorsfordító döntést hozott meg Istenes Bence! Ez a családjára is kihatással lesz

Ezt lépi meg.
Istenes Bencével a Velvet beszélgetett még akkor, amikor megkapta a Televíziós Újságírók Díját, mint legjobb műsorvezető.

A fiatal kétgyermekes apuka rendkívül energikus, elképesztően sokat dolgozik, joggal merül fel a kérdés, nem fenyegeti-e az a veszély, hogy szétforgácsolódik az élete. Ezt ő is érzi, nem véletlenül hozott meg egy olyan döntést, ami nemcsak az ő életére, hanem a családjáéra is jó hatással van. A lehető legpozitívabb értelemben.

„A tavalyi év nagyon húzós volt. Viszont tök sokat tanultam magamról. Emberileg és szakmailag is. Annyi impulzus ért a múlt évben, hogy most tudatosan direkt próbálom lelassítani magam körül az időt. Ezt úgy értem, hogy ahelyett, hogy készen venném a sarki boltban a smoothie-t, inkább veszek gyümölcsöt és elkészítem. Tök fontos, hogy ilyen apróságra is tudjunk időt szakítani. Szeretném élvezni az életet, minden pillanatát megélni. És minden napot úgy élek meg, hogy ki tudja, mi vár, mi lesz. Ha felhív édesanyám telefonon, és valami baromi unalmas dologról beszél nekem, akkor is úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy hallhatom a hangját, hogy ez megtörténhet. A gyerekeimnél is ugyanez van, ha ezredszer kell nekik elmondani ugyanazt a két színt, hogy ez a sárga, az a piros, akkor elmondom nekik ezredszer is, mert őket ez érdekli, ettől boldogok, és ettől én is boldog vagyok.” - magyarázza Bence.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések