A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Singh Viki cenzúrázta a bugyiban és melltartóban készült fotóját: túl sokat mutatott

Jó formában van az énekesnő, de utólag kicsit dolgozni kellett az Insta-fotón, nehogy letiltsák. 
Singh Viki mindent megtesz, hogy egyre több követője legyen az Instagramon: vetkőzik, ruhás videókat forgat, énekel és kutyás fotókat is közzétesz. Legutóbb alakját mutatta meg közönségének, akiknek bugyiban és melltartóban pózolt az énekesnő.

"Pontosan egy éve változott meg az életem!! Életmódot váltottam, és megszabadultam 12 felesleges kilótól!! " - írta a képe mellé a celeb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Mint a legtöbb nőnek igy nekem is komoly kihivást jelent, hogyan is érhetném el az igazi “bikinialakot” nyárra... ahogy közeledik a lenge ruhás szezon, annál inkább érzem, hogy itt az ideje egy kis tavaszi “finomhangolásnak” ami az alakomat illeti!! És ugye mindannyian jól tudjuk hölgyeim, hogy mindig azt a bizonyos utolsó 1-2 kilót a legnehezebb leadni... Én mától belevàgok egy kis méregtelenítésbe, és szerencsére segitségem is van , hogy a diétás időszak ne legyen kínszenvedés...itt van nekem a legjobb barátnőm erre az időszakra : az #indiat kapszula✌🏽💊, és ez az isteni lédús , friss eper ami most vacsira tökéletes lesz!! ❤️🍓És így még éhezni sem fogok..:) Ki tart velem?? #diéta @sztardietak #bikinibody #indiat #nincséhezés #étvágycsökkentő
S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Íme az ünnepi alkalomból készült sorozat egyik képe és videója:


A bejegyzés megtekintése az Instagramon
S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések