A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pápai Joci gyerekei utálják, szégyellik, hogy híres az apjuk

Pápai Joci gyerekei nem szeretik, ha megnézik őket az emberek, sőt, kifejezetten utálják, hogy híres az apjuk.
Az énekes a húsvéti szokásaikról és az ünnepről mesélt a hotnak, de azt is elárulta, hogy a gyerekei nem szeretik, hogy ismert. "Utálják, szégyellik, hogy híres vagyok. Hannát különösen zavarja, hogy néznek az emberek. Akkor érzik jól magukat, ha csak magunk vagyunk. Igyekszem megteremteni nekik az érzelmi biztonságot. A fiamnak és a lányomnak szükségük van arra, hogy odamenjek és átöleljem őket, hogy elmondjam neki, hogy halálosan meg vagyok értük bolondulva" - mesélte.

Arról is mesélt, hogy feleségére sok feladat hárul, megvannak a küzdelmeik. "Legfőképp amiatt, hogy megállás nélkül dolgozom. Két éve nincs életem, olyannyira ellep a munka. lyenkor ő állja otthon a sarat. (...) A siker az én életemben 20 évet késett. Majd elérkezett, és magával sodort, mint egy lavina. Túl friss az élmény, még nem tanultam meg, hogyan vegyek visza a pörgésből, hogyan mondjak nemet. De tudom, hogy muszáj lesz: már jelez a szervezetem. Egyre többet szúr a szívem, egyre magasabb a vérnyomásom, az utóbbira már gyógyszer is kell. Sajnos nem tudok stresszmentesen élni" - mondta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések