A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pamela Anderson kiakadt azokra a milliárdosokra, akik a Notre Dame felépítésére adakoztak: “Megveszitek a belépőt a mennybe?”

Pamela Anderson közösségi oldalán akadt ki a gazdagokra. 
Pamela Anderson közösségi oldalán kritizálta azokat a gazdagokat, akik dollármilliókat adományoztak, hogy megmentsék és ismét felépítsék a párizsi Notre Dame-t. A színésznő a Twitteren vádolta meg az adakozókat, szerinte csak önös érdekeiket követik.

Pamela Anderson szerint a Katolikus Egyháznak van elég pénze arra, hogy újjáépítse a Notre Dame Katedrálist, nincs szűksége adományokra.

“Az első euró milliárd összegyűlt a Notre Dame felújítására. Könnyen ment. Köszönöm a milliárdosoknak. Azt hittem a Katolikus Egyháznak van elegendő pénze.” – írta a Twitterre Anderson.


Továbbá azt is kifejti, hogy szerinte a hajléktalanoknak kellene segíteni, nem az egyháznak.

“Csak az érdekli őket (szerk. megj.: a milliárdosokat), hogy megjelenjen a nevük a sajtóban – biztos vagyok benne, hogy boldogok lesznek és az adományaikat nem fogják megadózni, így ismét visszatér hozzájuk – miközben hősökként néznek majd rájuk az emberek” – tette még hozzá Pamela Anderson.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések