A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Összeugrott a kommentelőkkel Nánási Pál

Igazi kommentháború bontakozott ki Ördög Nóra férje, Nánási Pál friss fotója alatt az Instagramon, ám a fotós nem hagyta magát, bátran visszaszólt a megjegyzésekre.
Volt, aki panaszkodni kezdett Ördög Nóra férjének friss bejegyzése láttán. Az egyik kommentelő például nem tartotta magában, hogy sajnálja az erőltetett reklámokat, hiszen az szerinte elrontja a termékeket. Nánási Pál ezt nem hagyta szó nélkül.

„Húúú ezt még nagyon hosszan tudnám mondani. Kb. 20 éve forog az életem a reklám körül, és nagyon sokat változott a világ azóta is. Nekem semmi furcsa nincs a reklámban. Sőt, még aktfotókat is csináltam sokat. Bár ennek semmi köze a reklámhoz. Vagyis csak annyiban igen, hogy volt idő, amikor a meztelenség volt a legerősebb reklám erő. Húú, na látom, velem sok baj van. Én csak egy p.ncifotós vagyok, aki elvette az Ördög Nórát, aztán nagy lett a pofája. Szóval ez hosszú, én meg nem tudok írni, mert az ujjam az exponáló gombhoz szokott” 

– írta válaszul Nánási Pál, aki egy kommentben azt is megemlítette: amit szeret vagy ami érdekli, azt szívesen reklámozza.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések