Hirdessen itt

Olaszliszka: az elkövető osztozkodna a családnak ítélt 5 milliós kártérítésen, szerinte joga van hozzá!

Forrnak az indulatok…
Nem akármekkora és akármilyen vastag bőr van az olaszliszkai lincselő “pofáján”…

Ifjabb H. Dezső világossá tette: bár a neki megítélt milliókból fizetne a Szögi családnak, a pénz egy részét szeretné megtartani.

Úgy tudni, hogy az elkövető ügyvédje a közvélemény felé tolmácsolta a védence kérését, vagy inkább követelését.

A hír sajnos tényleg igaz.

Az elkövető tényleg akkora b*rom, hogy úgy gondolja, JÁR NEKI az által az államtól kiperelt összeg egy része.

Mint ismert, az elkövető beperelte a magyar államot, mert rosszak voltak a nyitvatartási körülményei, és meg is nyerte a prt. 5 milliót ítéltek oda neki.

Azonban mivel az áldozat, Szögi Lajos családja eddig semmilyen kártérítést sem kapott, a végrehajtó zárolta a pénzt, hogy odaítéljék a Szögi családnak.

A Magyar Bírósági Végrehajtó Kar elnöke, Schadl György leszögezte, hogy a végrehajtó január­ban követelésfoglalással élt, amit megküldött az Igazságügyi Mi­nisztériumnak. Véleménye szerint heteken belül az áldozat családjának számláján lehet az összeg, hacsak az elítélt jogi úton nem lassítja a folyamatot.

Már nagyon készül a szabadulására, a rácsok mögött tanult, dolgozott, fegyelmije nem volt, abszolút mintarabnak számít. Megváltozott emberként szeretne visszailleszkedni a társadalomba…

Szerintetek egy ilyen beteg “állat” képes még valaha visszailleszkedni a társadalomba?

Hány olyan esetről hallottunk már az elmúlt években, hogy valaki mintarabnak mutatta magát a börtönben, aztán kijött és első éjszaka újra ölt…?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések