Hirdessen itt

Nyolc év börtönt kapott egy férfi szexuális bántalmazás miatt

Első fokon nyolc év börtönbüntetésre ítélt a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy férfit, aki fizikailag és szexuálisan bántalmazott négy nőt Zuglóban 2016. december és 2017. április között - közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel.
Ibolya Tibor a közleményben azt írta, a 30 éves férfi éjszaka autóval egyedül sétáló nőket követett, majd meztelenül, arcát eltakarva kiszállt az autóból, és a sértettekre támadt.

A négy nőt fizikailag és szexuálisan is bántalmazta, illetve megpróbálta bántalmazni. A bántalmazás az egyik nőnek súlyos egészségromlást okozott - tette hozzá.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfi ellen négy rendbeli - két esetben kísérleti szakaszban rekedt - szexuális erőszak és súlyos egészségromlást okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat.

A bíróság a férfit a vád szerint bűnösnek mondta ki, és első fokon nyolc év börtönbüntetésre ítélte. A bíróság emellett fenntartotta a férfi letartóztatását is. Az ügyészség súlyosításért fellebbezett - olvasható a közleményben.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések