A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem egyszerű feladat Anthony Joshuának ellenfelet találni

Gőzerővel keresik Anthony Joshua következő ellenfelét, mivel Jarrell Miller vizeletmintája nem megengedett szerek jelenlétét mutatta ki, így a bokszoló nem léphet ringbe a június 1-re lekötött meccsen. Eddie Hearn promóter állítása alapján tizenhat nehézsúlyú bokszolóval vette már fel a kapcsolatot, közülük azonban tíz embertől kosarat kapott.
A brit promóter elárulta,

Joshua Luis Ortizt szeretné ellenfélnek,

de állítólag tárgyalnak a WBA „reguláris" bajnok Manuel Charral is, aki természetesen szívesen kiállna Joshua ellen.

„Elkezdődtek egyeztetések közöttünk a júniusi meccsről. Nagyon várom a feladatot és a kihívást, illetve,

hogy legyőzzem Joshuát és hazavigyem az öveit. A WBA ranglista első helyezettjeként és világbajnokként nincs nálam értékesebb ellenfél Joshua számára.

Én vagyok a hivatalos kihívó, Joshua legitimitása szempontjából pedig fontos, hogy kiálljon a ranglistavezetővel" – árulta el Manuel Charr a profiboksz.hu beszámolója szerint.


Hogy ez mennyire jó választás, erősen kérdéses, hiszen a közelmúltban Charrnak is volt doppingügye, a WBA címét is elvették tőle, végül aztán törölték a vádakat és a bunyós még az övét is visszakapta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések