A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Molnár Csaba: “Orbán Viktor egy farok”

Molnár Csabának, a Demokratikus Koalíció jelenlegi EP parlamenti képviselőjének a párt választási kampánynyitóján egy hótunalmas beszéddel sikerült szomorítania a hallgatóságot.
Mantrázta ő is az Európai Egyesült Államokat elölről, hátulról, istenítette az elitista birodalmi Európát, amelyhez csak a DK támogatásával csatlakozhat az uniós élethez ragaszkodó magyarság. Mondta ezt annak ellenére, hogy hajszálpontosan tisztában van vele, hogy nekik, azaz a DK-nak minden felmérés szerint legfeljebb egy EP mandátumuk lesz, míg Orbán Viktor 13-16 parlamenti helyre is számíthat. És reális esélye van annak, hogy hogy a bevándorlásellenes szuverenisták, az európai emberek akaratára figyelő erők összességében több mandátumot szereznek, mint legnagyobb bánatára a föderalista weberes, macronos, timmermanszos oldal.

Tehát a DK 1 és a Fidesz 13-16 mandátuma úgy viszonyul egymáshoz, mint kisegér az elefánthoz.

Mikor látta Molnár, hogy beszéde inkább álmosítja, mint élénkíti a hallgatóságot, egy poént eszelt ki, naná, hogy Orbán Viktor rovására és beleszőtte a szövegbe aljas gyalázkodásként. Íme: „Ha őt kizavarják [Orbánt az Európai Néppártból], akkor kikerülünk mi is [az Európai Unióból]. (A kettőnek semmi köze ugyan egymáshoz, de ez most lényegtelen – a szerz.)  Orbán picike és jelentéktelen ahhoz, hogy letérítse az útjáról, erről a hetven éve járt útjáról ezt a hatalmas, ötszáz milliós közösséget. Ahogy szokás mondani, nem a farok csóválja a kutyát. És ebben a példában Orbán Viktor egy farok, de ezt kérem ne értsék félre.”

Ekkor a hallgatóság – naná, hogy semmit félre nem értve, pont úgy reagált, ahogy azt Molnár akarta – egycsapásra felébredt, hangosan nevetni és tapsolni kezdett. Mint az a közönség, amely a Csupasz pisztoly 2 című filmben a természettudós elvont előadásán elaludt, de azonnal felélénkült, amikor a Szeretők az ágyban című szexkönyvből olvastattak föl vele részleteket.

Csakhogy Leslie Nielsen filmje eleve vígjátéknak készült, szórakoztatás céljából, Molnár Csaba pedig a magyarok millióinak biztonságakaró magatartásán nevettette meg alpári módon a hallgatóságot.

Ez a DK-s rögvalóság. Ami a magyaroknak jó, azon ők röhögnek, gúnyolódnak, és a rosszat szándékosan jónak hazudják számukra.

Molnár Csaba valamikor a Nyugat-Magyarországi Egyetem meghívott oktatója volt. Kulturális jogot tanított.

A kicsoda a micsodáról pedig ne nyissunk vitát.

Forrás: Leander.blogstar.hu / Horváth K. József

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések