A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi Hazánk: egyre többen választják a harmadik utat

Egyre többen választják a Mi Hazánk Mozgalom által kínált, a balliberális tömböt és a Fidesz rendszerét egyaránt elutasító harmadik utat - mondta a párt elnöke szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.
Toroczkai László abból az alkalomból nyilatkozott, hogy a Mi Hazánk európai parlamenti kampánykörútja budapesti állomásához érkezett.

Mint elmondta: azt tapasztalta, hogy azok az emberek, akik eddig politikailag inaktívak voltak, a Mi Hazánk által megjelenített oldalt keresik.

Ezt az is mutatja - folytatta -, hogy néhány nap alatt össze tudták gyűjteni az európai parlamenti választáson induláshoz szükséges 20 ezer aláírás kétszeresét.

Az aláírásgyűjtés területén olyan, parlamenti frakciókkal is rendelkező pártokat előztek meg, mint az MSZP, az LMP, vagy a DK - tette hozzá.

Annál is inkább eltökéltek, mert azt tapasztalják, hogy a magyar választóknak elegük van abból, hogy csak Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor között választhatnak - mondta a politikus.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések