A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kegyelmet kért Áder Jánostól a férjgyilkos asszony: retteg, hogy évekig nem láthatja a gyermekeit

Börtönbe vonulása előtt sírva búcsúzott szeretteitől Kertész Ágnes, akinek a bíróság ítélete szerint tíz évet kell a rácsok mögött töltenie. 
A vád szerint az asszony kábítószert kevert volt férje italába, majd a szinte magatehetetlen férfit többször megszúrta. Közös gyermekük a fürdőszobában volt a bűncselekmény ideje alatt. Ezzel szemben Ágnes állítja: soha nem akarta bántani gyermeke apját, a férfi saját magát sebezte meg, s amikor ő ezt észrevette, odament hozzá, majd dulakodni kezdtek, amelyben mindketten súlyos sérüléseket szereztek.

A bíróság első és másodfokon sem hitt Ágnesnek, így öt nappal ezelőtt megkezdte a börtönbüntetését. 

– A családon belüli erőszak tipikus példája, ami velem történt, de ez nem érdekelte a bíróságot – mondta bevonulása előtt a Blikknek Ágnes. – A volt párom évekig terrorban tartott, lelkileg megnyomorított, végül pedig ezzel az őrült akciójával börtönbe juttatott. A legjobban nem is az fáj, hogy évekre bezárnak, hanem az, hogy addig nem láthatom a gyermekemet. Hiába írta le több szakértő is, hogy az apa személyiségszerkezete miatt nem igazán alkalmas a gyereknevelésre, mégis nála helyezték el a picit. Azt nem szeretném, hogy neki a börtönbe kelljen járnia hozzám láthatásra, így azonban lehet, hogy sokáig nem fogom őt látni – fogalmazott a kétségbeesett nő. 

Ágnes sorsa jelenleg Áder János kezében van.

– Beadtuk a kegyelmi kérvényt, és nagyon remélem, hogy Áder János pozitív elbírálásban részesíti védencemet – jelentette ki Kertész Ágnes védője, dr. Lichy József.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések