A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Juncker majdnem felgyújtott egy afrikai delegációt! (videó)

Majdnem felgyújtotta a ruandai népirtás 25. évfordulójára emlékező delegációt az Európai Bizottság köztudottan részeges elnöke, Jean-Claude Juncker.
Az újabb Juncker-botrány hamar elárasztotta a közösségi oldalakat, újraindult a találgatás Juncker „isiászáról” is. Brüsszelben ugyanis közismert Juncker alkoholizmusa, ezt azonban hivatalosan az isiászával próbálják leplezni. Vasárnap a ruandai népirtás 25. évfordulójára emlékeztek a kelet-afrikai országban.

Az eseményen az Európai Uniót Jean-Claude Jucker képviselte, akinek sikerült ismét felhívnia magára a figyelmet azzal, hogy majdnem felgyújtotta a többi résztvevőt. Az eseményről videó is készült, amin jól látszik Juncker rémisztő mozdulata.

Junckernek az elmúlt években számtalan botránya volt, brüsszeli politikusi körökben közismert az alkoholizmusa. A The Spectator brit hetilap egy korábbi uniós minisztert idézett, aki azt mondta: mindenki tisztában van azzal, hogy amikor Junckernek egy pohárban némi vizet hoznak a bizottsági ülésen, abban valójában gin van.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések