Hirdessen itt

Jobbik: pofátlan és kétszínű a kormány bevándorláspolitikája

Pofátlannak és kétszínűnek nevezte a kormány bevándorlási politikáját keddi budapesti sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.
Az ellenzéki politikus szerint a migráció elleni akcióterv meghirdetésével egy időben a kormányzat tízezrével telepít Magyarországra gazdasági bevándorlókat azoknak a helyére, akiket elüldöztek az országból a megalázó bérekkel.

A kormányzatot sem az nem érdekli, hová vándorolnak ki honfitársaink, sem az, honnan érkeznek a helyükre vendégmunkások, "a lényeg az, hogy az olcsó munkaerő maradjon" - mondta. Ennek pedig az az eredménye, hogy Magyarország az Európai Unió második legszegényebb államává vált - tette hozzá.

Ez egy olyan népességcsere, amely modern kori népirtással is egyenértékű cselekedet - fogalmazott Jakab Péter. Kijelentette: az elmúlt három évben az országba beengedett 86 ezer gazdasági bevándorló "még csak a kezdet", hiszen több vállalat is külföldi munkaerő behozatalát tervezi.

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: a Jobbik béruniót kínál, azaz egy olyan Magyarországban gondolkodik, amely nem gazdasági bevándorlókra, hanem megfizetett magyar munkaerőre épít. 

Az európai parlamenti választással kapcsolatos kérdésre válaszolva Jakab Péter kijelentette, "a Jobbikra kell szavazni azért, hogy velünk az ellenzék legyen erős, és (...) olyan öklöst tudjunk bevinni az Orbán-rezsimnek május 26-án, hogy abból ne tudjanak felkelni az őszi önkormányzati választásig; ez a közös érdek".

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések