A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hihetetlen hír: olyan sztár jön Budapestre, akinek a számát tényleg az egész világ ismeri – videó

Az elmúlt évek legnagyobb slágerkirálya augusztusban vadiúj és persze régebbi mindenki által imádott forró hangulatú slágereivel robban be a budapesti nyárba.
Luis Fonsi, a Puerto Rico-i énekes, dalszerző, vitathatatlanul a világ egyik vezető latin zenei nagykövete. Több mint 20 éves karrierje során számos országban sokszoros arany- és platina- lemezekkel büszkélkedhet. A zenei iparág egyik legrangosabb díjazását is megkapta a Latin Grammyt. Tagadhatatlan és egyedülálló tehetségével, átlépte a határokat, rajongók millióit csábítva magával.

Magyarországon a Despacitoval lett ismert. A sláger, ami kiverte a biztosítékot a Youtubeon, repítette az egekbe Fonsit 2017-ben, kitörölhetetlenül beleírva a zenész nevét a zenetörténetbe.

A Daddy Yankee-vel közös daluk, a Despacito klipje a Youtubeon, Luis fonsi csatornáján mára 6 milliárd (!) 105 milliónál is több megtekintésnél jár. Emellett hétszeresen is bekerült a Guinness Recordok könyvébe is, egyebek mellett a legtöbbet lájkolt videóként.

Louis Fonsi augusztusban érkezik Magyarországra és a Papp László Budapest Sportarénában lehet majd vele találkozni, a koncertjén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések