A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Három gyermek maradt árván a tragédia után, gyászol Nyírcsászári

Esküvőre és rokonlátogatóba indult az a nyírcsászári pár, akik pénteken meghaltak, amikor az autójukkal fékezés nélkül egy álló busznak rohantak az M3-as autópálya egyik pihenőjében. Velük utazott a 4 éves kisfiuk is, ő még mindig kórházban van – számolt be a történtekről a tenyek.hu. 
A kistelepülés lakói megdöbbentek, amikor hírt kaptak az érthetetlen balesetről. Lapunk érdeklődésére Zichar János, Nyírcsászári polgármestere elmondta: három gyermek maradt árván, az édesanya előző házasságából született két lányát és a nagymamát sokkolta a tragédia. 

– Úgy tudjuk, a busz tele volt utasokkal, annak sofőrje mentette ki a hátsó ülésen lévő kisfiút az összeroncsolódott autóból. A gyereket mentőhelikopter szállította a miskolci kórházba, ahonnan várhatóan napokon belül hazaengedik.

Gyászol és segít az egész falu

– A baleset másnapján személyesen kerestem fel a családot. Mariannék nem messze laktak a polgármesteri hivataltól, gyakran láttam reggelente, amikor a kisfiával sétált az óvodába, ahol egyébként ő dajkaként dolgozott.

– Összetartó közösség lévén, az intézmény, sőt a falu egésze igyekszik támogatni a gyászolókat, az önkormányzat anyagi segítséget ajánlott fel - írja a szon.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések