A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány véreskezű, szemkilövető rendőrkapitánya a Városligetben fotózkodott

Úgy tűnik nincs szégyenérzet Gergényi Péterben, de mondjuk korábbi kijelentései, nyilatkozatai alapján ez nem is várható el tőle.
Igaz, hogy mindenki más a helyében elbújna a föld alá azok után, amilyen törvénysértő események, túlkapások történtek az ő főkapitányi időszaka alatt. 

Itt természetesen a 2006-os eseményekre gondolunk, amikor békés tüntetők ellen indított a rendőrség lovasrohamot, amikor azonosító nélküli rendőrök kardlapoztak, vertek véresre embereket olyan eszközökkel, amik nem voltak rendszeresítve a rendőrségnél, vagy éppen gumilövedékes puskával szándékosan fejre célozva kilőtték magyar emberek szemét.

Gergényi viszont nem olyan embernek tűnik, aki levonja a hibákból a konzekvenciát, és legalább maga előtt megbánja tetteit. Pedig ő is tett egy esküt amikor rendőr lett, aminek szövegében az szerepel, hogy: “Mindenkor az állampolgári jogok érvényesítését tartom szem előtt, és a nép érdekeinek megfelelően járok el.” (- idézet a rendőri eskü szövegéből). Ami 2006-ban történt azt bárhogy is értelmezzük, nem “a nép érdeke” volt.


Gergényi Péter büszkén pózol rendőrök között 2019-ben a Városligeti rendőrnapon, amit a Facebookon a “Hagyományőrző Rendőrszázad” oldal nyilvánosan megosztott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések