A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Folytatódik a kormány építőipari technológiakorszerűsítési programja

Folytatódik a kormány építőipari technológiakorszerűsítési programja, az idén 6 milliárd forinttal támogatják az építésgazdasági kis- és középvállalkozások termelékenységét növelő technológiai korszerűsítést - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára a csütörtökön az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatási programról tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.
Ismertette, a pályázati lehetőség április 17-én nyílik meg, egy hónapig lehet beadni a pályaműveket a vissza nem térítendő támogatásra.

Felidézte, hogy tavaly 16 milliárd forintos forrás állt rendelkezésre ugyanerre a célra, az idén legalább 6 milliárd forintot és jövőre is legalább 6 milliárd forintot terveznek az építőipar technológiai megújulásának támogatására.

Az államtitkár hangsúlyozta: az építésgazdaság jól teljesít, eredményes, megrendelésállománya folyamatosan növekszik.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések