A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Cinthya Dictator bevallotta: elkeserítő oka van annak, hogy betegesen sovány

Komoly betegségekkel küzd.
Cinthya Dictatorról azt állapíthatjuk meg, hogy egyik hétről a másikra dobálja fel és le a kilókat, de mindig nagyon vékony.

Miután a pszichológiai kezelések hatására sikerült túltennie magát a lelki megrázkódtatásokon, az Instagram story-jában bevallotta, mi áll a kóros soványság mögött:

„Bizonyos szintig beleragadtam a gyerekkorba és ha nem eszem, akkor a testem is egészen gyermeki verziót tud ölteni. Valahogy ebben a gyermektestben én komfortosan érzem magam, annak ellenére, hogy vágyódom a nőiesség felé is. És ezen felül még van egy gyomorszájszűkületem és egy rekeszsérvem, ami miatt nem tudok sokat enni, mert rosszul leszek és ez a kettő sajnos nagyon jól kiegészíti egymást. Elvesztettem a motivációmat abban, hogy szebb lehessek. Úgy gondoltam, úgyse tudok megfelelni, úgyis ocsmánynak tart mindenki, ezért visszamenekültem a gyerekkorba és a nemtelenségbe, hogy ne kelljen azt a felelősséget magamra venni, hogy hogyan is válhatok nővé."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések