A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beígértek némi szexet, és rögtön kerestek 364 milliót

Hogyan lehet villámgyorsan 1,3 millió dollárt, azaz közel 364 millió forintot keresni? Ígérd meg, hogy készítesz egy videojátékot, amiben azon van a hangsúly, hogy szexelni lehet a programban feltűnő női karakterekkel, rakd fel a közösségi finanszírozást lehetővé tévő Kickstarterre, és máris dőlni fog a pénz.
Pontosan ezt tette az Studio FOW fejlesztőcsapat is, akik korábban azzal szereztek maguknak – meglehetősen kétes – hírnevet, hogy ismert játékkarakterek főszereplésével készítettek animált pornófilmeket. Most viszont ennél többet vágytak, és megalkották a Subverse névre keresztelt programjukat, ami a cikkünk írásának pillanatában már 1,3 millió dollárt kalapozott össze, kevesebb, mint négy hét alatt – és a gyűjtésből még hátra van kilenc nap, szóval ennél is több pénz lesz a végeredmény.

Műfaját tekintve a Subverse egy sci-fi környezetbe oltott taktikai és árkád lövöldözős játék lesz, ahol a Marie Celeste űrhajó kapitányaként nemcsak űrcsatákat és csapat-alapú küzdelmeket kell levezényelni, de legénység is toborozható, akikkel aztán lehetőség lesz ágyba bújni, méghozzá részletes animációk kíséretében. Mindez pedig elég volt ahhoz, hogy közel 34 000 ember előre fizessen a fejlesztőknek, akik már most tízszer több pénzt gyűjtöttek össze, mint amennyiért eredetileg elindították az egész projektet.

Hivatalos megjelenési dátum ugyan még nincs, de az alkotók ígérete szerint idén nyáron már elérhető lesz a korai hozzáférésű (de még nem végleges) verzió, méghozzá a Steam digitális játékáruházon keresztül, ahol már az erotikával jócskán megpakolt játék adatlapja is elérhető.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések