Hirdessen itt

Az ellenzék semmilyen segítséget nem szavazott meg a hitelkárosultaknak

Álságos színjátéknak tartja a Fidesz frakciója ellenzéki politikusok "kampányát" a hitelkárosultakkal, mert az Országgyűlésben semmilyen segítséget nem szavaztak meg nekik - írták.
A Fidesz-frakció szerdán közleményben reagált arra, hogy Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője, Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője, Szél Bernadett független országgyűlési képviselő és Donáth Anna, a Momentum alelnöke, valamint Misetics Bálint, A Város Mindenkié csoport aktivistája közösen kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülést, hogy törvényben szabályozzák a gyermekes családok elhelyezés nélküli kilakoltatásának tilalmát.

"Az ellenzék a szokásos kétszínű és álságos színjátékát adja elő. Ugyanezek a pártok és politikusok, akik most kiállnak a Kossuth tér közepére a hitelkárosultakkal kampányolni, az Országgyűlésben semmilyen segítséget nem szavaztak meg nekik" - olvasható a Fidesz MTI-hez eljuttatott reagálásában.

Ha rajtuk múlott volna, akkor egyetlen, a bajba jutott hiteleseket segítő intézkedés sem valósulhatott volna meg az elmúlt években és mára több százezer gyermekes magyar család veszítette volna el az otthonát - olvasható a közleményben.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések