Hirdessen itt

Az autóforgalmat is érintik a 91-es busz vonalán végzett helyreállítási munkák

Az autóforgalmat is érintik a 91-es busz vonalán végzett helyreállítási munkák, amelyek hétfőn kezdődtek és péntekig tartanak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
A BKK vasárnap küldött közleményét módosítva azt írta, a személyautók ebben az időszakban nem tudnak jobbra kanyarodni a Szilágyi Erzsébet fasorról a Gábor Áron utcába és a Gyergyó utcából a Szilágyi Erzsébet fasorra. Emiatt a társaság a Szilágyi Erzsébet fasor-Gyergyó utca-Pasaréti út-Gábor Áron utca alternatív útvonalat javasolja - tették hozzá.

A közlemény szerint a Szilágyi Erzsébet fasor és a Gábor Áron utca kereszteződésénél közműjavítási munkálatokat végeznek, ezért a Nyugati pályaudvar felé tartó 91-es buszok péntekig a Városmajortól a Szilágyi Erzsébet fasor-Pasaréti út-Gábor Áron utca útvonalon haladnak.

A járat nem érinti a Szent János kórház, a Nagyajtai utca, a Gábor Áron utca és a Pasaréti út megállóhelyet.

Terelt szakaszán a 91-es buszra az 5-ös busz Vasas sportpálya, Júlia utca és Gábor Áron utca/Pasaréti út megállójában lehet felszállni. A Széll Kálmán tér felé tartó buszok útvonala nem változik - írta a BKK.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések