A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Asztalitenisz-vb - Sztárokkal is lehet játszani a szurkolói zónában

A jelen és a múlt hazai és külföldi sztárjaival is lehet pingpongozni a Hungexpón zajló asztalitenisz-világbajnokság szurkolói zónájában, amelyben az első naptól kezdve nagy a nyüzsgés.
Az asztaliteniszezőkön kívül más sportágak képviselői, valamint zenészek és művészek is ütőt ragadnak a torna nyolc napja alatt.

A vasárnapi nyitónapon a németek olimpiai ezüst- és bronzérmesével, volt világelsőjével, Dimitrij Ovtcharovval, a többszörös magyar bajnok Jakab Jánossal és 70. születésnapját kedden (ma) ünneplő ökölvívó ötkarikás bajnok Gedó Györggyel ütögethettek a szurkolók.

Hétfőn a Budaörs volt válogatott játékosa, Fazekas Mária volt a vendég, kedden (ma) 13 órától az aranytrió tagjai - a kereken 40 éve világbajnok Jónyer István, Gergely Gábor és Klampár Tibor -, továbbá Lovas Petra "lépnek fel", szerdán pedig Bátorfi Csillával - a nők jelenlegi szövetségi kapitányának, Bátorfi Zoltánnak a nővérével - lesz lehetőség játszani.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések