A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Április 27-től a negyedik évaddal folytatódik az Egynyári kaland című sorozat a Duna Televízión

Április 27-től indul az Egynyári kaland című sorozat negyedik, egyben utolsó szériája a Duna Televízió műsorán - jelentették be az alkotók a forgatás egyik helyszínén, Balatonföldváron tartott keddi sajtótájékoztatón.
A negyedik évad nyolc epizódja a hangsúlyokat a fiatalok közti kapcsolatokra, a szerelemre, a barátságra helyezi - emelte ki Zomborácz Virág rendező. A záróévadban ismét fontos szerepet kap a Balaton, de a korábbi északi parti helyszínekkel szemben most a déli parton, Balatonföldváron forgatott a stáb.

Zomborácz Virág hangsúlyozta: a negyedik évadban sokkal árnyaltabbak lettek a karakterek. Arra törekedtek, hogy minden szereplőnek legyen szerelmi szála és egy munkával vagy a magánélet más területeivel foglalkozó története.

Az Enikőt alakító Piti Emőke és a Levit játszó Király Dániel számára különleges volt az évad, hiszen nemcsak a vásznon, a magánéletben is egy párt alkotnak, és a sorozatban először álltak együtt a kamerák elé. Az Ákost alakító Fehér Balázs Benő és sorozatbeli karaktere életében is fontos szerepet kap a zene. A civilben doboló színész a sorozatban is egy zenészt játszik, a Lucát megformáló Walters Lilit pedig a déli parti naplementék varázsolták el. 

A Zsófit alakító Schmidt Sára, aki a kezdetektől forgat a sorozatban arról beszélt: fokozatosan komolyodik a történet és a karakterek is. Ezt bizonyítja a Rubóczki Márkó által játszott Bence figurája is, aki belekóstol a munka világába és elkezdi építeni jövőjét.

Holovits Huba, Balatonföldvár polgármestere a sajtótájékoztatón kiemelte: a forgatással kapcsolatban csak pozitív visszajelzés érkezett hozzá a település lakóitól, hogy végre ismét van egy olyan produkció, amely népszerűsíti a 2300 lakosú kisvárost. Mint mondta, a tavaly 120 éves városuk sohasem a tömegturizmussal, sokkal inkább a minőségi kikapcsolódási lehetőségekkel tűnt ki, a Kultkikötő szabadtéri színpadja például évente mintegy ötvenezer főt vonz Balatonföldvárra. 

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, valamint a Megafilm Service közös produkciója, az Egynyári kaland című sorozat nyolc epizódból álló negyedik, egyben utolsó, záró szériája április 27-től heti rendszerességgel, szombat esténként 19.30-tól lesz látható a Duna Televízión. 

A negyedik évad története az előző befejezéséhez képest egy év elteltével folytatódik, a fő helyszínek váltakozva a Balaton, valamint a főváros lesznek. Az epizódokban arra is választ kapnak a nézők, hogy a korábbi évadokból ismert párok - Zsófi és Bence, Luca és Ákos, Enikő és Levi, valamint Gábor és Boglárka - együtt tudnak-e maradni.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések